Laajennus Ojala

Laajennus Ojala

Paikallavalettu betonirunkoinen portaikkoEspoo, 2013  |  220 m²

Laajennuksessa aikaisemmin asuintiloiltaan yhteen kerrokseen rajoittunut omakotitalo avartui lähes kaksinkertaiseksi varastona toimineen kellarin täydellisen korjausrakentamisen, sekä uuden kellariportaan myötä. Osin maapohjainen kellaritila perusparannettiin ja saatiin hyötykäyttöön sovittamalla porras paikkaan missä aikaisemmin oli pidetty arkiruokapöytää.

Laajennustyön yhteydessä paljastuneiden korjaustarpeiden myötä päätettiin samalla muuttaa aiempi sähköinen lattialämmitys vesikiertoiseksi ja lämmitysjärjestelmäksi vaihdettiin maalämpö. Kun vielä kellarin käyttöönottamisen myötä ilmanvaihtojärjestelmäkin nykyaikaisetettiin, tuli lopputuloksena koko talosta myös teknisiä ratkaisuja myöten kuin uusi.

Uusi porras kellariin Kellarimuutos varastotilasta oleskelutilaksiRuokailutilasuihkutila ja wc

 

 

 

 

Omakotitalolaajennus, 1 kerrosKellarilaajennus